Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΧΑΑΑΑΠΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΕ



Η ώρα περασμένες 13:00 στο γραφείο.Η φίλη μου η βαρεμάρα μου χτύπησε όπως πάντα την πόρτα και σήμερα(στην ωρα της πάντα πιστή στο ραντευού της)μόνο που σήμερα εγω είμαι αλλού ταξιδεύω αλλού.

Ταξιδεύω και ονειρεύομαι μια ζωή ήρεμη ήσυχη χωρίς ίντριγκες χωρίς φωνές.Όλη μου η σκέψη αυτές τις μέρες είναι ο απογαλακτισμός μου από το πατρικό μου(με κλάυθμούς και οδυρμούς μάλλον)και η δεύτερη απόπειρα για συγκατοίκηση με το έτερον μου 1 μιση(εχει παχύνει τελευταίως η αλήθεια είναι αυτή).

Οι σκέψεις πολλές τα προβλήματα ακόμα περισσότερα όμως αυτή τη φορά μάλλον υπάρχει περισσότερη όρεξη και κέφι για να πετύχει αυτό που πάμε να κάνουμε.Τουλάχιστον από μένα υπάρχει περισσότερο πείσμα αυτή τη φορά.Πρώτα για μένα και μετά για να μπούμε στο μάτι όλων αυτών που παλεύουν ,τόσους μήνες με νύχια και με δόντια να μπουν ανάμεσα μας.

Όμως αυτή τη φορά, ο φόβος είναι μεγαλύτερος γιατί αυτή τη φορά δεν υπάρχει πια περιθώριο λάθους.Αυτή τη φορά καλέ μου πρέπει να πετύχει.Πρέπει να το οργανώσουμε σωστά και να το πιστέψουμε εμείς πρώτα από όλα.

ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ(αντε τα νεύρα μου λέεεεμε)

5 σχόλια:

Dee Dee είπε...

artoudaki μου

η συγκατοικιση με τον συντροφο σου ειναι το ομορφοτερο πραγμα. Θυμαμαι τη δικη μου χαρα οταν εγινε :):):)

Να αγαπιεστε και να σεβεστε ο ενας τον αλλον. Γιατι αποκλειεται να αποφυγεται τους καυγαδες και τα μαλωματα. Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι. Θα μαθετε σιγα σιγα να υποχωρειτε και να δεχεστε ο ενας τις παραξενιες του αλλου (γιατι κανενας σας δεν θα αλλαξει ποτε, πιστεψε με). Τα πρωτα 1-2 χρονια (τοσο μου πηρε εμενα) ηθελα να τον χωρισω καθε μηνα :):):) Ειναι φυσιολογικο να νιωσεις και θυμο και να σκεφτεις και ασχημα γι' αυτον μεχρι να τον μαθεις καλα και να βρειτε την χρυση τομη, που ειναι διαφορετικη για καθε ζευγαρι.

Στα λεω για να μη σε απογοητευσουν οι καυγαδες στην αρχη, μετα τα πρωτα "μελια". Να θυμασαι παντα πως δεν μπορει να μπει κανεις αναμεσα σας αν ΕΣΕΙΣ δεν αφησετε ανοιχτη την πορτα !!!!!! Αγαπη, σεβασμο και πιστη σ' αυτο που εχετε σου ευχομαι γλυκια μου και απο οσα λες δειχνεις να τα εχετε ηδη αυτα!

Καλη συμβιωση.... ειναι υπεροχο να μοιραζεσαι την ζωη σου καθημερινα με τον ανθρωπο σου!!!!

Παλι κατεβατο εγραψα.... με εμπνεεις :)

xxxx

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ.ΧΕ ΧΕ!!!!,

artou είπε...

κατερινάκι μου

το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν με τον ίδιο άνθρωπο και ηταν ολα υπεροχα(ισως ηταν τα μελια)όμως οι καταστάσεις και κυρίως εξωγενείς παράγοντες δεν μας άφησαν να το χαρούμε


ίσως τοτε αν ήταν νωρίς γι αυτό τώρα είπαμε να το οργανώσουμε καλύτερα και να τους αφήσουμε όλους απ έξω αυτή τη φορα

για να δουμε θα τα καταφέρουμε?

artou είπε...

σκρουτζάκο

έτσι είναι καλέ μου όπως τα λες έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω και εγώ πως είναι

την καλησπέρα μου

Υ.Γ τα μόνα χάπια που παίρνω είναι βιταμίνες για να αντέξω τις δυο δουλειές και τα περίεργα ωράρια

Σκορπινα είπε...

χμμμμ

Μεγάλο και επίφοβο βήμα...Το έκανες τελικά εεε?

Τι να σου πω...Κουράγιο και πάνω απ'όλα καλή τύχη και επικοινωνία μεταξύ σας...


Μουτς μουτς!

Καλή αρχήηηηηηηηηηηηηη!