Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πάει λίγος καιρός..........

Παει πολύς καιρός από τότε που έχω να πατήσω το πόδι μου εδω και τα συναισθηματα μου ειναι περιεργα!!

Λίγους μηνες πριν δεν προλάβαινα να γράφω εδώ και ερχόμουνα κλεφτά από τη δουλεια για να δηλώσω παρων.Τώρα ο χρόνος μου είναι άπλετος!!! Κλεισμένη πια σε 4 τοιχους χωρίς δουλειά και συνεπώς χωρις ζωη και όνειρα, δυστυχώς τα πράγματα στη ζωη μας δεν πανε πια καλά, και αυτό λίγο πολύ μα; στεναχωρεί όλους , τον καθένα με διαφορετικό τρόπο.

Εγώ είμαι εδω και πολλούς μήνες χωρίς δουλειά, και αν με ρώταγες πριν λίγους μήνες θα σου ελεγα οτι ήθελα να κάτσω και λίγο σπίτι μου. Δεν πίστευα και δεν ήξερα τις επιπτώσεις αυτού. Μετά από τόσους μήνες άσκοπης αναζήτησης τα νεύρα που πια είναι πλέον ανύπαρκα.

Δεν νιώθω κινούμαι και ζω από συνήθεια.Το να γίνεις από τη μια μέρα στην άλλη από μια εργαζόμενη και φουλ απασχόλησης κοπέλα σε χαρωπή νοικοκυρά και τίποτε άλλο δεν είναι και ότι καλύτερο.Δεν εχω πια καμία αντίδραση στα πράγματα γύρω μου , νομίζω οτι εχω βγει απο το σωμα μου και παρακολουθώ τη ζωη μου απο μακρυα. Δεν εχω πια ορεξη για τιποτα και για κανέναν. Γύρισα σε μια έφηβη κατάσταση με ατελείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιωτες ώρες ύπνου και ατελείωτες ώρες μπροστά στη τηλεόραση.

Είμαι πια πλήρως ενημερωμενη για ολα τα προγράμματα και γενικα για τις εξελίξεις όλου του υπόλοιπου κόσμου εκτός φυσικά του δικού μου!!!!