Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2007

Και είχα τόσα να σου πω.......Είναι μέρες τώρα που θέλω τόσα να σου πω αλλά δεν τα καταφέρνω.Νιώθω μπλεγμένη σε ενα παιχνίδι που όλοι γύρω μου το ξέρουν και εγω σαν χαζή κάθομαι με μάτι ορθάνοιχτα στη μέση και προσπαθώ να καταλάβω.

Είχα σκεφτεί τι ήθελα να σου πω είχα βρει και το τρόπο που θα στα πω και με τη σειρά τα είχα όλα πολύ καλά φτιαγμένα στο μυαλό μου και σε πήρα τηλέφωνο ήθελα να σου μιλήσω σου είπα.

Και ήρθες να ακούσεις αυτά που είχα να σου πω.Με κοίταξες και τα ξέχασα όλα.Ένιωσα οτι τίποτα σημαντικό δεν είχα να σου πω.Είπαμε οτι άσχετο βρήκα να σου πω εκτος από αυτά που έπρεπε...

Με κοίταζες σαν να προπαθούσε να με χορτάσει να πάρεις όλη τη γλύκα από τα μάτια μου.Γιατί έτσι σε κοίταγα με όση γλύκα μου έχει απομείνει.

Με πονάς με καταστρέφεις δεν μ αφήνεις να προχωρήσω παρακάτω τη ζωή μου.Το ξέρεις και το ξέρω όμως κανείς από τους δυο μας δεν μπορεί αν φύγει.Κανείς δεν βρισκει τη δύναμη να το τελειώσει.

Μου φτάνει μόνο να είσαι καλά και ας είσαι μακρυα μου.Όμως μακρυά μου δεν είσαι καλά μου είπες.
Τότε τι περιμένεις τι σε κρατάει εκεί και δεν σ αφήνει να έρθεις εδω?

Φοβάσαι το τέλος αλλά θες να ζήσεις και το παιχνίδι δεν θες να βγεις χαμένος αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ.Θέλω τόσα να σου πω που θέλω να φύγουν από μέσα μου αλλά ποτέ δεν καταφέρνω να στα πω.

Δεν μπορώ να περιμένω άλλο πια κουράστηκα....

Κάποτε μου είχες πει όταν θα κουραστώ να σε ξεχάσω να σταματήσω όμως εγω δεν μπορώ.Κάτι μέσα μου μου λέει να συνεχίσω.Και κάθε μέρα λεω είναι πια η τελευταία όμως ποτέ δεν κατάφερα να το τελειώσω.Και τώρα ψάχνω τρόπους σκέφτομαι χάνομαι μέσα στις σκέψεις μου μέρες ολόκληρες περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο μου και όμως πάντα στο τέλος λυγίζω και σε παίρνω εγω.

Δεν ξέρω τι να σου πω απλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο.......