Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΝΑΜΠΕΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Σιγά μην μου πήγαιναν εμένα τα πράγματα μια φορά καλά.
Με δυο λόγια τα νέα μου γιατί δεν προλαβαίνω με τίποτα.
Το καινούργιο σπίτι είναι σε άθλια κατάσταση τελικά και φάνηκε στις πρώτες δυο βδομάδες.
Τα υδραυλικά του είναι σε άθλια κατάσταση και από την υγρασία οι τοίχοι στάζουν νερό η κατάσταση είναι απελπιστική και ο ιδιοκτήτης στο κόσμο του.

Όπως καταλαβαίνεις η λύση είναι μια και απόφαση πάρθηκε ομόφωνη.ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ξανά.
Πάλι από την αρχή και αυτή τη φορά με τα διπλά πράγματα γιατί βλέπεις σαν καταναλωτικά παιδιά που είμαστε αγοράσαμε και εμείς τα πραγματάκια μας.

Το θέμα είναι οτι η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που το σπίτι πρέπει να βρεθεί μέχρι το τέλος του μήνα και να γίνει και η μετακόμιση πράγματα το οποίο είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο.Γιατί εγώ άλλο νοίκι δεν δίνω σε αυτή τη τρόγλη.Θα παγώσουν τα κοκαλάκια μας εκει μέσα τις επόμενες μέρες.

Ουφ νιώθω πολύ κουρασμένη ψυχολογικά και απογοητευμένη πολυ.Ενω όλα έδειχναν τέλεια στην αρχή και ήταν δηλαδή ξαφνικά όλα μαύρισαν και σκούριναν.Θα επανέλθω δεν ξέρω πότε θα προλάβω αλλά θα επανέλθω.

Έλα μωρέ στο κάτω κάτω μια μετακόμιση είναι θα την καταφέρουμε όπως και την πρόηγούμενη τι στο καλό δεν μπορεί θα εξαντληθούμε θα περάσουμε μαύρες γιορτές (αυτό το χριστούγεννο δεν με πάει ρε παιδι μου εδω και πολλά χρόνια)αλλά στο τέλος θέλω να πιστεύω οτι θα τα καταφέρουμε.

Το μόνο που σκέφτομαι όλη την ώρα για να παίρνω κουράγιο και δύναμη είναι ότι ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ έτσι και αυτή η ταλαιπωρία είναι για καλό μας.Έτσι θέλω να το βλέπω εγω.


Την καλημέρα μου και ψιτ.....ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ φτάνουν...!!!