Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2007


...........................................................................................................................................................


Πέρασας ενα όμορφο 3ήμερο χωμένοι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου να προλάβουν να γεμίσουν να χορτάσουν στιγμές λες και αυτή ήταν η τελευταία τους μέρα

Το πίστευε πολύ αυτό το "Ζήσε το τώρα ξέχνα το χθες σαν να είναι η τελευταί ασου μέρα"και ετσι ζούσε πάντα όλη της τη ζωη .Βίωνε όλες τις στιγμές της με ένταση και όλα τα συναισθήματα με δύναμη.Αγαπόυσε ερωτευόταν παθιαζόταν ζήλευε πολύ μισούσε όλα έντονα.Όπως ακριβώς και η προσωπικότητα της έντονη και κυρίαρχη.

Δύσκολα μπορούσε κάποιος να σταθεί στο πλευρό της δεν άντεχε πολύ και γρήγορα έφευγε για κάτι πιο εύκολο.Ήταν δύσκολη και πολλές φορές δύστροπη.Με δυναμισμό και "τσαμουκά" που θα ζήλευαν πολλοί άντρες .

Μεγαλωμένη σε δύσκολες συνθήκες είχε μάθει να πατέι γερά στα πόδια της να κοιτάει τους ανθρώπους κατάματα και να μπορεί να κάνει ακόμα και την πιο δύσκολη κατάσταση απλή.

Δεν χρειαζόταν κανένα όλα τα μπορούσε όμως όσο μεγάλωνε ένιωθε μόνη στη κορηφή της ακι έριξε τους τόνους και άλλαζε ύφος μέρα με τη μέρα.Πιο ναζιάρα πιο γλυκειά πιο παιχνιδιάρα πιο γυναίκα πιο πιο ΘΗΛΥΚΟ ναι αυτό ήταν ... στα χέρια του τώρα ένιωθε τη θηλυκότητα που ποτέ κανένας άλλος δεν είχε καταφέρει να της βγάλει στην επιφάνεια.

Όχι δεν προσπαθούσε να την αλλάξει να της δείξει ήθελε οτι είναι ικανή για πολλά που ούτε εκείνη γνώριζε οτι είχε.
Ένιωθε δίπλα του ασφάλεια σιγουριά και εαν σίγουρο μέλλον.Όμως και εκείνος μετά από ενα χρόνο πια είχε δεθεί μαζί της την είχε αγαπήσει με όλη του την καρδιά την είχε ερωτευτεί όλο του το είνε.Την ποθούσε την σκεφτόταν συνέχεια τις ώρες(λίγες) που δεν ήταν μαζί.

Και εκείνος όμως σαν γνήσιος άντρας την είχε στα πούπουλα με τα δώρα της με τα ακριβά δείπνα στα πιο σικ εστιατόρια.Όχι δεν προσπαθούσε να την εντυπωσιάσει να της δώσει απλώχερα όλο το κόσμο ήθελε

Και εκείνη όμως πιο λαμπερή από ποτέ πιο χαρούμενη και πιο γεμάτη στεκόταν στο πλευρό του κερί αναμμένο.
Την ευτυχία τους ήρθε να συμληρώσει ο γάμος τους......


συνεχίζεται...