Τρίτη 29 Απριλίου 2008


Αυτό ήταν!Πέρασε και το Πάσχα.
Φάγαμε ήπιαμε κοιμηθήκαμε ατελείωτες ώρες (εγω προσωπικά μέρες ολόκληρες) και γυρίσαμε δειλά δειλά στις δουλίτσες μας

Τώρα στη τελική ευθεία για το Καλοκαίρι.Αν και ο καιρός μας τα χάλασε φέτος εγω πέρασα όμορφα και κυρίως πολύ πολύ ήσυχα.Αυτό είχα ανάγκη να κάνω.Να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ και αυτό έκανα φυσικά και δεν άφησα κανέναν να με ενοχλήσει.

Από οτι είδα το πρωί στους δρόμους δεν έχουμε γυρίσει και πολλοί ,είναι και η αργία της Πρωτομαγιάς στη μέση και μάλλον μείνανε στα χωρία τους οι περισσότεροι.

Και αναρωτιέμαι και εγώ γιατί δεν πήρα άδεια και γύρισα σαν καλή υπάλληλος να δουλέψω.Κάνω κάτι τέτοια λάθη που και που αλλά που θα μου πάει θα με στρώσω μικρή είμαι ακόμα.

Βέβαι η πόλη είναι υπέροχη όταν όλοι λείπουν.Σκοπεύω να βγω και για ψώνια το απόγευμα και ελπίζω να απολαύσω τα άδεια μαγαζιά.
Έχω ενα γάμο το Σάββατο όχι πολύ κοντινό αλλά όχι ακι μακρινό.Παντρεύεται η αδελφή της κολλητής μου και μπορώ να πω οτι αν ήμουν εγω στη θέση της νύφης λιγότερα έξοδα θα είχα.

Τρέχα βρες φόρεμα με ασορτί παπούτσια και τσαντάκι για το γάμο και διαφορετικό για το κρεβάτι(σσ δεν κάνει να σε δουν με το ίδιο ρούχο δύο φορές λέει η μαμά μου)(εγω και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τα φοράμε μία φορά και μετά τα χαρίζουμε)

Τρέχα πάρε δώρο βοήθα τη νύφη στο σχέδια και στο στολισμό της εκκλησίας(θα τον κάνει η κολλητή μου και αδερφή της νύφης) Να είσαι και στις μπουμπουνιέρες να είσαι και υπεύθυνη στο τραπέζι να είσαι και εδω να είσαι και εκεί.

Ουφ τη κούραση και αυτή !!!!
Και φυσικά σαν γνήσια τεμπέλα άφησα όλες τις δουλειές για την τελευταία στιγμή.Ρούχα θα παώ σήμερα να πάρω μαζί με όλα τα αξεσουάρ(παρακαλάτε να βρω γιατί αλλιώς θα εμφανιστώ με το μαγιό στην εκκλησία)

Αύριο είναι το κρεβάτι (άρα δεν υπαρχει χρόνος για τρέξιμο)και τώρα που το σκέφτομαι


ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

γι αυτό παίρνω και μια άδεια 2ωρη από τη σημαία και βουρ για ΜΑΓΑΖΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλό απόγευμα σε όσους έχουμε επιστρέψει καλή προσαρμογή και οι υπόλοιποι καλή επιστροφή