Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2008


Το τελευταίο καιρό το έχω παραμελήσει το blogoσπιτο μου και αυτό γιατί δεν υπάρχει κάτι συνταρακτικό στη ζωή μου που να αξίζει να το μοιραστώ μαζί σας.
Πότέ μου δεν κράταγα ημερολόγιο πολλές φορές στο παρελθόν το επιχείρησα αλλά πάντα μετά από λίγο καιρό το παράταγα.
Όταν άνοιξα αυτο το blog όλο χαρά και όρεξη πίστευα οτι θα είμαι κάθε μέρα εδω και αυτό το κατάφερα για αρκετό καιρό όμως σιγά σιγά γεγονότα και καταστάσεις με κράτησαν εκτός.
Είδαν όμως οτι ο λίγος κόσμος που με επισκεπτόταν εξακολουθούσε να περνάει να μου αφήνει μια καλημέρα και ενα καλό λόγο και δεν σας κρύβω οτι είναι ενα συνάισθημα που με κάνει να νιώθω πολλά .
Προτίμησα λοιπόν να γράφω όταν έχω κάτι να πω και όχι μόνο και μόνο για να πω οτι κάτι έγραψα.
Αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί μέσα από αυτό το Blog γνώρισα πολύ κόσμο θέλω όμως σήμερα να αναφερθώ σε μια ΦΙΛΗ που γνώρισα εδω και νιώθω πολύ τυχερή για αυτό.
Πρίν αρκετό καιρό με επισκέφθηκε η skorpina και μου άφησε ενα σχόλιο "νιώθω οτι αυτά που διαβάζω τα εχω γράψει εγω" και με το καιρό κατάλαβα οτι οι σκέψεις μου ήταν σαν να τις είχε σκεφτεί εκείνη.Μετά από λίγο διάστημα αποφασίζουμε οτι πρέπει νασυναντηθούμε.
Όλα έδειχναν οτι θα ήταν μια καλή συνάντηση οτι σκεφτόμουν εγω το πρότεινε εκείνη και ότι σκεφτόταν εκείνη το πρότεινα εγω ήταν απίθανο αυτό που μας τύχαινε.
Και όλα αποδέχτηκαν όπως ακριβώς τα είχαμε προβλέψει.Στη πρώτη μας συνάντηση παραθέσαμε όλοι μας τη ζωή μέσα σε λίγες ώρες και όλα έδιεχναν οτι βαδίζαμε παράλληλα ακόμα και τα γεγονότα στη ζωή μας ήταν πανωμυότυπα.
Ένιωσα οτι τη ξέρω χρόνια και όλα αυτά που μου λέει τα γνωρίζω καλά.Η καθημερινότητα της πολύ πιεσμένη όπως και η δική μου και έφυγα με μια αίσθηση πικρίας οτι δεν θα καταφέρω να την ξαναδω εύκολα.
Το αντίθετο κολλήσαμε η μια με την άλλη πολύ απλά και εύκολα.Είναι πλέον ένας άνθρωπος μέσα στη ζωή μου εχει κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη και τη φιλία μου.Θέλω λοιπόν να της πω ενα δημόσιο και τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα έχει κάνει για μένα μέχρι τώρα και για ότι θα κάνει από δω και πέρα(δεν γλυτώνεις ετσι εύκολα χιχι)
Να ξέρεις λοιπόν οτι σκοπεύοω να μείνω δίπλα σου στα εύκολα και στα δύσκολα και ιδιαίτερα μετά το τελευταίο χαστούκι που έφαγα(ξέρεις εσυ...) είναι πολύ σημαντική η παρουσία σου στη ζωή μου.
Μακάρι να κρατήσει και να είναι πάντα τόσο ροζ όσο και τώρα!!!!
Και μια ευχή για όλους εσας να βρείτε και εσείς μια φίλη/ο σαν και αυτή που βρήκα και εγω έστω και λίγο καθυστερημένα.
Καλό απόγευμα σε όλους......!