Τρίτη, 25 Μαρτίου 2008

Έλειψα για λίγο λόγω ασθένειας αλλα΄σιγά σιγά επανέρχομαι

Είναι μάλλον που βιάστηκα να κάνω δηλώσεις για μια νεα αρχή και ενα νέο ξεκλίνημα και εκεί που σήκωνα τη μπλέ σημαία της αλλαγής έφαγα ενα χαστούκι και πάρτην κάτω τη δικιά σου με αποτέλεσμα?Ένα ωραιότατο διάστρεμα και ένα ακόμα πιο ωραίο μπαταρισμένο πόδι.


Η αλήθεια είναι οτι μου έπεσε λίγο το ηθικό αλλά και το ήμουν αναγκασμένη να κάτσω στο σπίτι με το πόδι μονίμως στα ψηλά ήταν ότι χειρότερο.


Αν ποτέ σου κάνω κάτι άσχημο και θελήσεις να με εκδικηθείς βάλε με να κάτσω κλεισμένη και άρρωστη στο σπίτι έστω και ένα 24ωρο μπορεί να με σκοτώσεις καλύτερα να πάω μια και έξω χωρίς να βασανιστώ.


Βέβαια η διάγνωση έλεγε πέντε μέρες ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ και φυσικά όσοι με ξέρετε καλά τέτοια περίπτωση δεν υπήρχε.

Είμα στο στάδιο προσαρμογής οτι αύριο πρέπει να πάω για δουλειά μετά από έξι μέρες και τώρα που το σκέφτομαι δεν νιώθω και πολύ καλά ....


Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα να περάσετε όλοι πολύ πολύ καλά και από αύριο πάλι τα κεφάλια μέσα για μάς που είχαμε τη τύχη να κάτσουμε λίγο.