Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Βοήθεια .....θέλω να φωνάξω


Ε λοιπόν αυτό που ζω εδω και μια εβδομάδα περίπου είναι ΤΡΑΓΙΚΟ.
Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.


Στη ζωή μου περιτρυγυρίζομαι καθημερινός από πολλούς ανθρώπους(λόγω δουλειάς)(λόγω μεγάλης οικογένειας)...και συνεπώς από πολλά διαφορετικά ονόματα.Ενα από τα ονόματα που δεν είχα όμως στο ενεργητικό μου ήταν το δικό του (ε τώρα που το απέκτησα τι κατάλαβα?)Το οποίο όμως αν και καθημερινό δεν το εχω συναντήσει πουθενά αλλού ποτέ εκτος από εκεινον δεν ξέρω λέμε κανέναν άλλο με αυτό το όνομα και δεν το ακούω και πουθενά.


Εδω και κάποιους μήνες προσπαθώ να τελειώσω αυτή την ιστορία που με πονάει και τα καταφέρνω σιγά σιγά ελα όμως που όλα είναι εναντίον μου.


Εχω μαι βδομάδα τώρα που πέφτω συνέχεια μπροστά του απο εκει που δεν μπορουσα να τον βρω πουθενα τώρα τον συναντάω στο δρόμο στα φανάρια στο βενζινάδικο παντού παντού.Και σας να μην έφτανε αυτό πέφτω κάθε μέρα 2-3 φορές πάνω στο όνομα του.


Μπαίνει πελάτης στο γραφείο με το ίδιο όνομα(γρρρρρ)ανοίγω ενα βιβλίο να διαβάσω να ξεχαστώ ο βασικός ήρωας έχει το ίδιο όνομα(γρρρρ)ανοίγω ενα blog άσχετο που το βρήκα τυχαία πρώτο όνομα το δικό του(γρρρρρ)
Ανοίγω την τηλεόραση μπας και ξεχαστω και το πρώτο όνομα που ακούω στο τυχαίο σίριαλ είναι ....το δικό του(γρρρρρ)


Έλεος δηλαδή με το πόνο μου παίζουν όλοι επίτηδες το κάνουν?Και είμαι πάντα σε δημόσιο χώρο και η καλή μου ανατροφή δεν μου επιτρέπει να τ ασπάσω όλα που σαν τρελή θέλω


Και πρέπει τώρα εγω να συνεχίσω την μέρα μου σαν να μην τρέχει τίποτα γίνεται.....?