Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2007Είναι η τελευταία ανάρτηση του χρόνου και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας.
Ήταν μια χρονιά αρκετά δύσκολη για μένα αλλά και με δώσεις γλύκας,όπως όλες οι χρονιές άλλωστε.
Αγάπησα προδώθηκα πόνεσα θύμωσα έκλαψα...Γέλασα αγάπησα πλήγωσα στεναχώρησα

Άρχισα τη ζωή μου όμως από την αρχή βρήκα δουλειά μετά από σχεδόν ένα χρόνο άνεργη σε ενα υπέροχο περιβάλλον και σε ενα αντικείμενο που μου άρεσε ενω τώρα απλά το λατρεύω.

Έμαθα πολλά όμως το χρόνο αυτό.
Να μήν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους μέχρι να μου αποδείξουν οτι το αξίζουν.
Να μην δίνομαι ψυχή τε και σώματι σε κανέναν γιατί δεν το αξίζει.
Να κρατάω κάτι και γιασ μενα γιατί όταν θα μείνω πάλι μόνη κάπου θα πρέπει αν στηριχτώ.
Να εκτιμάω τον δίπλα ακόμα και αν η εμφάνιση είναι απωθητική.
Ότι τίποτα στη ζωη δεν έρχεται όπως το θέλεις αλλά το φτιάχνεις εσυ στα μέτρα σου.
Να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων και πάντα να βγαίνω κερδισμένη(δεν έμαθα ακόμα αυτό το τελευταίο αλλά που θα μου πάει)

Ήταν μια ακόμα χρονιά που κύλησε πολύ γρήγορα μια χρονιά που δεν κατάλαβα ούτε πότε μπήκε ακόμα και τώρα που φεύγει.


Είναι η πρώτη χρονιά που έμεινα τελείως μόνη αυτές τις μέρες με τη μόνη σκέψη "που θα αλλά ξω το χρόνο" μόνη μου και χάλια ψυχολογικά (οτι κάνεις τη πρώτη του μήνα θα το κάνεις όλο το χρόνο) και εκει που ήμουν απελπισμένη εμφανίστηκε η φιλενάδα μουη οποία κόντεψε να με φάει γιατί τόσο καιρό δεν της το είχα πει και ενοείτε πως θα κάνω μαζί τους γιορτές.Έτσι βρήκα μια οικογένεια ζέστη για να περάσω μαζί τους την αλλαγή και πετάω από τη χαρά μου.Βέβαια δεν θα είανι οι δικοί μου κοντά αλλά δεν με πειράζει πια αρκεί να περάσουν και εκείνοι τόσο καλά όσο σκοπεύω να περάσω εγω.

Είμαι πολύ τυχερή γιατί από εδω μέσα γνώρισα ανθρώπους που με αγκάλιασαν που με συμβούλεψαν έκλαψαν στη λύπη μου και χάρηκαν με τις επιτυχίες μου.


Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω όλους (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρομαι ονομαστικά) και να σας ευχυθώ μέσα από τα βάθη της μικρής καρδούλας μου(λίγο μελό ε?αλλα δεν με νοιάζει)να περάσετε όλοι την πιο λαμπρή και χαρούμενη πρωτοχρονιά της ζωής σας το νεο έτος να σας φέρει οτι ζητάτε κάθε βράδυ στον ύπνο σας και ενα παραμυθένιο αύριο για όλο το κόσμοΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! ! ! ! !
2 0 0 8 Ε Υ Χ Ε Σ ! ! ! !