Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2007

ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ

EL GRECO
την είδα εχθες την ταινία και ενθουσιάστηκα.Φοβερές ερμηνίες και πολύ καλογυρισμένη.
Λαζόπουλος αν και δεν τη περίμενα τόσο καλή την ερμηνεία του παρόλα αυτά ήταν κρητικός με τα όλα του και πολύ απολαυστικός


Εγώ δεν τον ήξερα τον είδα πρώτη φορά σε αυτή τη ταινία και τον απόλαυσα στην κυριολεξία του ταίριαζε ο ρόλος και τον απογείωσε


μμμ Ματσούκα δεν μπορώ να πω οτι ήταν η καλύτερη της ταινία αλλά ήταν αρκετά καλή για μια τέτοια υπερπαραγωγή


Καλά δεν εχω λόγια να περιγράψω την τελευταία του ερμηνεία ως titsiano απλά καταπληκτικός με ουσία ότι έκανε αυτός ο άνθρωποςΜια ιστορια του επους μια ανυποχωρητη καλλιτεχνη και μαχητης για την ελευθερια, Domenicos Theotokopoulos, γνωστη στον κοσμο ως «El Greco».
Οριστε τον 16 ο αιωνα, El Greco αναζητησης του για την ελευθερια, και αγαπη, κυμαινεται απο τα δικαστηρια της Κρητης και της Βενετιας να Τολεδο της Ισπανιας. Εδω θα βρισκεται αντιμετωπη με τη μεγαλυτερη αντιπαλο την Ιερα Εξεταση.
Ποτε δεν προβλεπονται στην υποστηριξη του αγωνα με τις εγκαταστασεις των ημερων του El Greco της ιστοριας ειναι ενα απο ασυνηθιστη ηρωισμο, την προδοσια, την αγαπη, την εξουσια και ενος αντρα και τη δημιουργικη του συνειδησης να ξεχωριζουν και να ξεπερασουν την αγνοια και τη βαρβαροτητα.
Μια εμπνευση που ζει σε αυτη την ημερα.