Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ



Ένιωσα την ανάγκη ξαφνικά πριν από μέρες να φύγω να χαθώ.Να κλειστώ στο καβούκι μου και να ξαναβγώ όταν θα είμαι πραγματικά έτοιμη να αντιμετωπίσω ξανά το κόσμο.

Και αυτό έκανα.Η αλήθεια είναι οτι μου πήρε πολύ λιγότερο χρόνο από όσο υπολόγιζα αλλά ήταν και πολύ δύσκολες μέρες και κυρίως νύχτες.Έφυγα λοιπόν με κατευθυνση προς το άγνωστο.Φόρτωσα το αυτοκίνητο με σκοπό να γυρίσω το "κόσμο" για να βρω το δικό μου κόσμο.

Κατέληξα σε μια φίλη κάπου μακρυά από την Αθήνα και κατάφερα να κλείσω της πληγές μου και να σταματήσω να αιμοραγώ.Καλά δεν κατάφερα να τις γιατρέψω πλήρως όλες γιατί βλέπεις ήταν πολλές οι πληγές και βαθυά τα τραύματα και η αλήθεια είναι οτι τις είχα παραμελήσει δεν είχα δώσει τη πρέπουσα σημασία με αποτέλεσμα αυτές να με πονάνε σε κάθε αλλαγή του καιρού.

Έτσι αποφάσισα να γυρίσω επιτέλους αυτή τη σελίδα στο βιβλίο της ζωής και πήρα κουράγιο και δύναμη για να ξεκοινήσω να γράφω το νέο κεφάλαιο.Είχα ανάγκη να φύγω από όλα τα παλιά.Να κλείσω όλες τις παλιές ιστορίες και μόνο όταν βρέθηκα πολύ μακρυά από αυτές κατάλαβα οτι ήταν πολλές οι πόρτες που δεν είχα κλείσει φεύγοντας.

Με καθαρό λοιπόν μυαλό και με φορτισμένες μπαταρίες ξεκινάω πάλι από την αρχή.Μια αρχή που είχα μεγάλη ανάγκη.
Έτοιμη πια να νιώσω ξανά και να παραδοθώ πάλι σε καινούργια λάθη και να ζήσω καινούργια πάθη.

Με πόλυ καλή διάθεση πια ξεκινάω να γράφω μια νεα ιστορία στο βιβλίο μου και ελπίζω αυτή τη φορά να σταθώ πιο τυχερή και η εξέλιξη της να με πάει σε μέρη που δεν εχω ξαναβρεθεί και κυρίως σε καταστάσεις που δεν θα με κάνουν να πονώ......