Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008


Αντε λοιπόν να μπάινουμε σιγά σιγά στο κλίμα το μη γιορτινό.


Εχθες ξεστόλισα το blogoσπιτό μου και έκανα και μερικές αλλαγές με την ευκαιρία γιατί βρήκα κάτι παλιά χαλιά ξεχασμένα στο πατάρι.Αλλά τέλος οι αλλαγες τα πράγματα θα μείνουν ωςε έχουν και θα αλλα΄ζουν θέση μόνο για το ξεσκόνισμα.


Πίσω στα δικά μας τώρα αυτές οι μέρες after γιορτών είναι λίγο το χειρότερο μου δεν μπορώ αν προσαρμοστώ δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στη πραγματικότητα πετάω ακόμα στο κόσμο του piter pan και κάποια στιγμή θα ξυπνήσω απότομα.


Δουλεύω από χθες και αυτό είναι καλό γιατί μπαίνω σιγά σιγά στο κλείμα και όχι με τα μούτρα.Κοιμάμαι πολλές ώρες για να αναπληρώσω το χαμένο ύπνο των γιορτών.3 και 4 συνεχόμενες μέρες και νύχτες είχα να κοιμηθώ ώσπου στο τέλος άρχισα να υπολειτουργώ.


Έχετε δει πως δουλεύουν τα παιχνίδια που τους τελιώνουν οι μπαταρίες???εε έτσι και εγω.Κάπνισα πολύ ήπια ακόμα περισσότερο ακι έφαγα του σκασμού καιρός λοιπόν γαι αποτοξίνωση.


Εχθές πρώτη μέρα μετά από πολύ καιρό που δεν είχα καμία υποχρέωση( ο χρόνος άλλαξε τους Βασίληδες τους γιόρτασα επισκέψεις δεν είχα)και μπορούσα λοιπόν να γυρίσω νωρίς στο σπίτι.Πέρασα και αγόρασα πολλά κιλά ξύλα επόμενη στάση dvd για όλη τη βδομάδα μετά στο περίπτερο για τσιγάρα πατατάκια και κοκα κόλες και τέλος στο σπίτι (πρώτη φορά)στο καναπέ αγκαλιά με πολλά πολλά μαξιλάρια.


ΜΑ πολύ το χάρηκα σας λεω πάρα πολύ.Έτσι λοιπόν έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου οτι αυτός ο χρόνος θέλω να είναι ήρεμος χωρίς πολλές και ανούσιες εξόδους χωρίς πολλά και ανόητα λόγια γενικα΄με ότι λιγότερο και ότι πιο σημαντικό.

"Στροφή στην ποιότητα" σαν να λέμε.


Μετά τη δουλειά θα βγω για ενα γρήγορο καφεδάκι με μια φίλη και αμέσως στο σπίτι για χουζουροκατάσταση.Θα γράψω ακι μια λίστα γαι το τι πρέπει να κάνω φέτος που συνέχεια ανέβαλα πέρυσι και θα το κολλήσω και στο ψυγείο για να το βλέπω.Μεγαλόπνοα σχέδια λέμε.Θα μπεί πρόγραμμα στη ζωή μου φέτος και μάλιστα αυστηρό στρατιωτικό.Άντε γιατί πολύ χαλάστηκα άσκοπα πέρυσι και τώρα που το σκέφτομαι δεν κέρδισα τίποτα.



Ζεστή καλημέρα για όλους και μια κούπα αχνιστό καφέ δίπλα στο τζάκι







2 0 0 8






ευχές για το νεο χρόνο που ήρθε






με υγεία




και χαρά για




όλο το κόσμο!!