Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008

Έζησα πόνεσα έκλαψα και κατέληξα στον ίδιο παρανομαστή μόνη μου να μαζεύω κομματάκια ζωής.

Για να ξορκίσω όμως το κακό θα βάλω εν ατέλος εδω τώρα.

Ετοιμάζοντας βαλίτσες για το καθιερωμένο μου ταξίδι στα εξωτερικά σκέψεις λέξεις όλα γύρω μου γυρίζουν(που λεει και ο σακης)νιώθω κενή χωρίς κανένα ίχνος του εαυτού μου να μου θυμίζει οτι υπήρξα κάποτε.

Η χρονιά που φεύγει και πολύ καλά κάνει γιατί πολύ μας κατσηκώθηκε και αυτή πέρνει μαζί της στο χρονοντούλαπο πολλά λάθη πάθη για ακόμα μια φορά και ελπίζω η νεα που έρχεται να μου φερθεί λίγο καλύτερα από τη προηγούμενη.

Άγιε ΒΑσίλη ήμουν πραγματικά καλό κορίτσι φέτος έκανα πολλές προσπάθειες και νομίζω εγινα λίγο καλύτερος άνθρωπος γι αυτό σε παρακαλώ να μου φερθείς και εσυ καλά .
Το δώρο μου το αφήνω στη κρίση σου όμως αυτη τη φορά οτι μου φέρεις μη μου το ξαναπάρεις πάλι πίσω όπως κάνεις κάθε χρόνο.


Οι γιορτές φέτος συνοδεύονται με κατάθλιψη και θλίψη με πόνο και για πρώτη φορά χωρίς οργή.Αιμοραγώ και αυτή η πληγή θα αργήσει να κλείσει.
Μα σαν συμαδεμένη νιώθω λέμε όλο πληγές και αίματα .πληγή απο δω σχίσιμο από την άλλη αυτό δεν είναι καρδιά είναι σουρωτήρι.

Έρχονται όλοι παίρνουν κάτι και εξαφανίζονται αφήνωντας μου εμένα μόνο το σημάδι του μόνο τη πληγή τους.


Είμαι όρθια ακόμα και θαυμάζω τον εαυτό μου που είμαι ακόμα όρθια.ϊσως όμως δεν αξίζει να μιλάω εγω όταν γύρω μου ο κόσμος καταστρέφεται όταν γύρω μου υπάρχουν μητέρες που κλαίνε τα παιδιά τους όταν γύρω μου υπάρχει πείνα και δυστυχία ίσως εγω να είμαι αχάριστη τελικά και να πρέπει να δείρω τον εαυτό μου να συνέλθει.

Γι αυτό το μόνο που θα ζητήσω φέτος από τα αστέρια είναι να έχουμε όλοι υγεία να είναι καλά η οικογένεια μου για να είμαι και εγώ καλά και αν μου επιτρέπετε μια ακόμα χάρη θα ήθελα μαι ζεστή αγκαλιά να κρυφτό μέσα της για πάντα.


Καλά χριστούγεννα σε κάθε άκρη του κόσμου και πολλά πολλά φιλιά σε όλους εσας...!