Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Χμ χμ σήμερα η μέρα μου δεν ξεκίνησε καθόλου καλά

Ξυπνάω ωραία ωραία το πρωι με καλή σχετικά διάθεση και φεύγω για τη δουλειά μου.
Στο δρόμο λοιπόν λίγο πιο μακρυα από το σπίτι (οτι έχω ξεκινήσει λέμε) περιμένω στο φανάρι πρώτη (φτου σου ρε γαμώτο δεν πρόλαβα το προηγούμενο).

Ανάβει λοιπόν το φανάρι πράσινο και βάζω πρώτη να φύγω και εκει που βρίσκομαι μεσα στη μέση του δρόμου για να περάσω απέναντι περνάει δεξιά μου ο τύπος με κόκκινο και έρχεται και καρφώνεται στη δεξιά μου πόρτα την οποία και μου την έφερε δίπλα στο χειρόφρενο μαζί με το κάθισμα και ότι υπήρχε πάνω στο κάθισμα απλά εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.

Περνάει στον αέρα από πάνω μου και σκάει με τη οροφή κάτω και τις ρόδες απάνω από την αριστερή μου πλευρά .
Τρελάθηκα σοκαρίστηκα και έτρεμα για κανα τέταρτο μέχρι να καταλάβω τι είχε συμβεί.Νόμιζα βλέπεις οτι είχα περάσει εγω με κόκκινο.Μόλις κατάλαβα οτι δεν έφταιγα βγήκα εξω και ετρεξα προς το μέρος του να δω αν είχε χτυπήσει.Εκείνη τη στιγμή έβγαινε σχεδόν άθικτος από το ντελαπαρισμένο του αμάξι.

Να μην τα πολυλογώ ήρεμη πια και ψυχραιμότατη (αφού δεν έκανα εγω τη μαλακία)αρχίζω να παίρνω τα απαραίτητα τηλ αστυνομίες εκαβ πυροσβεστηκές κομάντο και ειδική φρουρά και βλέπω τον τύπο ο οποίος έρχεται προς το μέρος μου λέγοντας μου κάτι που δεν πολυκαταλάβαινα(ήταν μακρυα βλεπεις) αφού με πλησιάζει τον ακούω να με βρίζει με το χειρότερο τρόπο γιατί λέει κόντεψα να τον σκοτώσω η καρ.....λα!!!

Ναι ναι καλά κατάλαβα ο τύπος δεν είχε ιδέα του τι είχε κάνει ή προσπαθούσε να με ψαρώσει για να μου φορτώσει την ευθύνη .Ακουσον άκουσον...Για καλή μου τύχη οι αυτόπτες μάρτυρες ορίονταν δίπλα μου και έτσι ο τύπος το πήρε απόφαση και το βούλωσε.

Και επειδή η καλή μέρα από το πρωι φαίνεται έρχεται και το ΤΟΤΑ(η αρμόδια υπηρεσία για τροχαία) και μας κάνει ανάκριση λες και πιάσανε το πάσσαρη και το ροχάμη μαζί.
Κάθομαι λοιπόν η δικιά σου σε μια άκρη πάνω στο διαλυμένο (σνιφ σνιφ) μου τουτου και τους ακούω που τσακώνονται καμια δεκαριά άσχετοι (με το συμβάν) ο αστυνομικός και ο υπαίτιος για την όλη φάση του τροχαίου και θέλω να βάλω τα κλάμματα και τα γέλια συγχρόνως...

Η εμπειρία μου η σημερινή μην μπλέξεις σε ατύχημα(εκτος από το οτι ειναι επικύνδυνο)γιατί η γραφιοκρατία και η ΜΑΛΑΚΙΑ αυτής της χώρας είναι τεράστια.Διότι μιλάω εγω μετα απότο γραφείο πια με την ασφαλιστική του εταιρεία για να κινήσω τις διαδικασίες και τι έξυπνο μου λένε οι τύποι:
Θα πάτε το αυτοκίνητο σας σε ενα συνεργειο σε καμια δεκαρια μέρες θα στείλουμε πραγματογνώμωνα να βγάλει το κόστος της ζημιάς θα φτιάξετε το αυτοκίνητο σας και θα μας φέραιτε τα τιμολόγια για να σας κόψουμε μια τρίμηνη επιταγή και θα πληρωθείτε.

Τι λέτε ΡΕΕΕΕ εχω γύρω στα τρία χιλιάρικα ζημιά θα τα πληρώσω από τη τσέπη μου και θα μου τα δώσετε εσείς μετά από 3 μήνες .Δεν πάμε καλά δεν πάμε καθόλου καλά.Τσακώθηκα με το μπάτσο τσακώθηκα με τον ηλίθιο για να τον πείσω οτι δεν έφταιγα τσακώθηκα και με την ασφάλεια του και το αποτέλεσμα θα μείνω και κανα μήνα χωρίς αμάξι.


Το ευτύχημα της όλης ιστορίας είναι οτι σήμερα το πρωι αποφάσισα να πάρω το παλίο αμάξι για να το πάω για σέρβις και έτσι άφησα το καινούργιο(3 μηνών)στο σπίτι.Διότι αν είχα τρακάρει τον έρωτα μου θα είχα δολοφονήσει και πόλυ μα πάρα πολύ κόσμο σήμερα



Και μή χειρότερα να λες και μη χειρότερα....