Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2007

Καθώς όλοι καταλάβατε αέρας αλλαγής πνέει το τελευταίο καιρό έτσι αποφάσισα να αλλάξω λίγο και το Blogoσπιτό μου αφού τις πιο πολλές ώρες τις ημέρας της περνάω εδώ.
Οχι δεν σκοτείνιασε ούτε η διάθεση μου αλλά ούτε και ο καιρός απλά το μαύρο είναι ενα χρώμα που με εκφράζει και που μου ταιριάζει εντάξει είναι λίγο σκοτείνο αλλά είναι και επιβλητικό.

Μπήκαμε επίσημα πια στην πορεία των γιορτών και όλα είναι διαφορετικά πια.Το Σάββατο έκανα μαι βόλτα στα μαγαζιά ετσι για να περάσει η ώρα οχι οτι ήθελα κάτι συγκεκριμένο.Κάτι δωράκια είχα σκοπό να πάρω αλλά και αυτά τα αφήνω για αργότερα.Έλα όμως που όταν βγαίνεις αυτές τις μέρες για βόλτα δεν πρέπει να έχεις πορτοφόλι μαζί σου.Ψώνισα ψώνισα ψώνισα και φόρτοσα και τις πιστωτικές με ψώνια και δεν το κατάλαβα κιόλας.Το χάρηκα όμως και το χρωστούσα και στον εαυτό μου καιρό τώρα.

Μα είναι μαγευτικές οι στολισμένες βιτρίνες στο κέντρο ο κόσμος χαρούμενος να πηγαίνει πάνω-κάτω και να χαζεύει εκστασιασμένος τη στολισμένη πόλη.

Έκατσα και στο κολωνάκι για ενα γρήγορο καφέ και γενικά όλα το Σαββατοκύριακο φρόντισα να είμαι εκτος σπιτιού και να περνάω ευχάριστες στιγμές.Αναναιώθηκα και επέστρεψα σήμερα καλύτερη από ποτέ.

Την πιο γιορτινή μου Καλημέρα σε όλους και ευχές για μια χαρούμενη βδομάδα!!!