Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πάει λίγος καιρός..........

Παει πολύς καιρός από τότε που έχω να πατήσω το πόδι μου εδω και τα συναισθηματα μου ειναι περιεργα!!

Λίγους μηνες πριν δεν προλάβαινα να γράφω εδώ και ερχόμουνα κλεφτά από τη δουλεια για να δηλώσω παρων.Τώρα ο χρόνος μου είναι άπλετος!!! Κλεισμένη πια σε 4 τοιχους χωρίς δουλειά και συνεπώς χωρις ζωη και όνειρα, δυστυχώς τα πράγματα στη ζωη μας δεν πανε πια καλά, και αυτό λίγο πολύ μα; στεναχωρεί όλους , τον καθένα με διαφορετικό τρόπο.

Εγώ είμαι εδω και πολλούς μήνες χωρίς δουλειά, και αν με ρώταγες πριν λίγους μήνες θα σου ελεγα οτι ήθελα να κάτσω και λίγο σπίτι μου. Δεν πίστευα και δεν ήξερα τις επιπτώσεις αυτού. Μετά από τόσους μήνες άσκοπης αναζήτησης τα νεύρα που πια είναι πλέον ανύπαρκα.

Δεν νιώθω κινούμαι και ζω από συνήθεια.Το να γίνεις από τη μια μέρα στην άλλη από μια εργαζόμενη και φουλ απασχόλησης κοπέλα σε χαρωπή νοικοκυρά και τίποτε άλλο δεν είναι και ότι καλύτερο.Δεν εχω πια καμία αντίδραση στα πράγματα γύρω μου , νομίζω οτι εχω βγει απο το σωμα μου και παρακολουθώ τη ζωη μου απο μακρυα. Δεν εχω πια ορεξη για τιποτα και για κανέναν. Γύρισα σε μια έφηβη κατάσταση με ατελείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιωτες ώρες ύπνου και ατελείωτες ώρες μπροστά στη τηλεόραση.

Είμαι πια πλήρως ενημερωμενη για ολα τα προγράμματα και γενικα για τις εξελίξεις όλου του υπόλοιπου κόσμου εκτός φυσικά του δικού μου!!!!

9 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Το ξερω το συναισθημα...δεν εισαι μονη...μη νομιζεις
Απλα εκμεταλευσου το
Αντι να κοιμασαι, δημιουργησε, οτι μπορεις

Dee Dee είπε...

1. περνα να παρεις το χριστουγεννιατικο στεφανι που σου ειχα φυλαγμενο στην προηγουμενη αναρτηση μου

2. ειναι μια κλασσικη περιπτωση τεμπελιασης αυτο που περνας και ειναι ακρως φυσιολογικη ως συνεπεια των γεγονοτων στη ζωη σου. Θα ερθει η στιγμη που θα ενεργοποιηθεις και θα αρχισεις να σηκωνεσαι κανονικα το πρωι (οχι απαραιτητα για καινουρια δουλεια) και θα βρεις τροπο να γεμισεις πιο δημιουργικα τον χρονο σου μεχρι να βρεθει καποια καλη ευκαιρια!! Μη μου στενοχωριεσαι μονο οκ;

Θα ξαναπερασω αυριος, τωρα βιαζομαι :)

φιλακιααααααα

artou είπε...

Ρίκη Μαλλιωτάκη:
Δυστυχώς η ψυχολογία μου είναι αρκετά κοιμησμένη αυτό το καιρό και είναι δύσκολο να την ξυπνήσω το παλεύω όμως.

Ευχαριστώ που πέρασες Καλημέρα


Κατερινάκι μου
Το είδα και σε ευχαριστώ πολύ θα περάσω να το πάρω να το κάνω ανάρτηση σύντομα.
Προσπαθώ να μπώ σε ένα πρόγραμμα σιγά σιγά

φιλιά και καλημέρες.!!

Ανώνυμος είπε...

κοριτσακι καλως ηρθες για ακομα μια φορα
σε καταλαβαινω σκατα συναισθημα...
μια ανυπαρξια ζω και εγω...
μην σκας θα βγουμε απο ολο αυτο...
φιλι και καλησπερα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

περασα υστερα απο καιρο για να μαθω νεα σου.ευχομαι καλεσ γιορτεσ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΥΧΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΠΑΝΠΛΟΥΤΟΙ ΝΑ ΣΤΕ ΣΤΗ ΧΑΡΑ
ΚΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πασχαλινές δέξου ευχές, απο τη καρδια βγαλμένες, ολες οι μέρες της ζωής σου να΄ναι αναστημένες!
ΚΑΛH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
Eλπιζω να μπεις εδω.χαθηκες.

elenitheof είπε...

Σε καταλαβαίνω γιατί έχω περάσει κι εγώ τα ίδια. Ο καλός Θεός δίνει στον καθένα μας ένα σταυρό και τον σηκώνουμε με ευγνωμοσύνη και υπομονή σύμφωνα με το παράδειγμα του Χριστού και των Αγίων. Ο σταυρός μας βοηθά να θεραπευτούμε από τα πάθη και ν' αποκτήσουμε αρετές. Επίσης δοκιμάζεται η πίστη μας και η αγάπη μας στο Θεό. Μετά ο Θεός μας χαρίζει τα δώρα του και τα χαρίσματά του. Θα σε βοηθούσε αν έκλεινες την τηλεόραση και αφιέρωνες τον ελεύθερο χρόνο σου στο Θεό, στην προσευχή, τη μελέτη της Αγίας Γραφής. Θα σε ωφελούσε αν άκουγες τις ομιλίες του πατήρ Ανδρέα Κονάνου, τη ζωή και τα θαύματα του γέροντα Παϊσίου, του Αγίου Νεκταρίου και άλλων Αγίων που εύκολα μπορείς να βρεις στο ίντερνετ. Εύχομαι να ενισχυθείς στην πίστη και στην εμπιστοσύνη στο Θεό, να αγωνιστείς να βρεις μια άλλη δουλειά, να θεραπευτείς από την κατάθλιψη που μας ακινητοποιεί και χάνουμε την όρεξη για ζωή και για αγώνα. Εύχομαι καλή Ανάσταση.