Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Πόσο πολύ μπορεί να σε " αλλάξει" ένας άνθρωπος?
Παλεύεις χρόνια να είσαι "αυτή" με τα καλά σου με τα άσχημα σου αλλά όλα αυτά μαζί είναι ενας μοναδικός συνδυασμός και όλα αυτά μαζί είναι ΕΣΥ!

Ξέρεις τα υπερ και τα κατά σου τα θετικά και τα αρνητικά σου ,και από ενα σημείο και μετά τα έχεις σταθμίσει όλα και τα χεις βρει με τον εαυτό σου.Το αγαπάς αυτό το πλασματάκι που βλέπεις κάθε μέρα στο καθρέπτη σου.

Και είσαι καλά!Και λες " εγω ποτέ δεν θα αλλάξω, για κανέναν και για τίποτα".Και όσο περνάνε οι μέρες οι ώρες τα λεπτά τόσο πιο απόλυτη γίνεσαι με τα θέλω σου με τα πρέπει σου.

Και ένα ωραίο πρωινό τρως μια σφαλιάρα και ψάχνεις να βρεις από που σου ρθε.
Και χαμηλώνεις τους τόνους σου ,και αλλάζεις ριζικά τον χαρακτήρα σου, και επεμβαίνεις στη προσωπικότητα σου ,και προσαρμόζεσαι σαν άλλη σαύρα στον άλλο.

Άλλαξα πολύ για σένα έκανα ενα τεράστιο βήμα πίσω για να σε αφήσω εσένα μπροστά άλλαξα κουβέντες το νόημα βέβαια έμεινε ίδιο αλλά τα λόγια μου πια είναι πιο μαλακά.
Βρέθηκα από πίσω σου και είπα να μείνω εκει να σε στηρίζω και να μην φαίνομαι να γίνω εγω η ήρεμη δύναμη σου τη στιγμή που εγωακι η ηρεμία δεν υπήρξαμε ποτέ φιλενάδες.

Άφησα εσένα μπροστά στον αγώνα να πολεμήσεις τους εχθρούς αλλά τελικά ξέρεις κάτι όλη τη δουλειά οι πίσω την κάσνουν.Αυτοί που δεν ακούγονται και δεν φαίνονται.Εσείς οι μπροστά από μόνοι σας δεν κάνετε τίποτα χωρίς εμας.Ναι ναι και εμείς οι πίσω δεν κάνουμε τίποτα μόνοι μας, το μαζί μετράει και μόνο μαζί μπορούμε να πάμε παρακάτω.

Όλα όσα πίστευα μέχρι σήμερα άλλαξαν όλα σε μια νύχτα με μια κουβέντα σου όαλ ανατράπηκαν.Δεν ξέρω αν είναι νωρίς όπως όλοι μου λένε για τέτοιες κουβέντες μα εγω νιώθω και όταν νιώθω συνήθως δεν κάνω λάθος.

Είμαι πολύ τυχερή που βρέθηκες στο δρόμο μου και σε ευχαριστώ που με τράβηξες στο δικό σου.Που με αντέχεις γιατί είμαι πολύ σκατοχαρακτήρας.Σε ευχαριστώ που έχεις βρει το τρόπο να με ηρεμείς να με χαλαρώνεις και να με κάνεις να νιώθω δίπλα σου ασφάλεια.

Όσο είμαι μαζί σου ξέρω οτι όλα μπορώ να τα αντιμετωπίσω δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν .Βρήκα μια πλευρά του εαυτού μου που δεν ήξερα οτι υπάρχει και είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.Σε ευχαριστώ που μ έκανες να γνωρίσω τον εαυτό μου.Την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζα.

Και αν καμιά φορά νευριάζω και βλέπεις ενα πρόσωπο που δεν σου αρέσει απλά δείξε κατανόηση και δώσε μου χρόνο να διορθώσω ο,τι μου κάνει κακό ο,τι σου κάνει κακό ό,τι ΜΑΣ κάνει κακό!!!

4 σχόλια:

Σκορπινα είπε...

μαζι...

no comment....

Φιλί γλυκό και θυμίσου ότι ακόμα μικρές είμαστε...Έχουμε να μάθουμε για εμάς...ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!Σματς

diastimata είπε...

Δύσκολο πράμα οι ανθρώπινες σχέσεις. Να μιλήσουμε, καλύτερα, για κβαντική φυσική;

Ανώνυμος είπε...

me tromazi h astahia sas! minete kolanthrpoi min gineste kaloi ...
niothw to mono kathiki se afton ton planiti .... ade kai o pasaris meta apomas oloi gineste kaliteri.... :( eleos zitaw oiketis sta podiasa spefto ....

dimitra είπε...

agapi mou..oi anthropines sxeseis einai dyskoles kai oi ypoxoriseis prepei na ginontai kai ap tous dyo.den eisai skatoxaraktiras mia xara gamo ta koritsia eisai giati exeis ti mpesa na ta les kai na ta kaneis ola xoris na fovasai..na stekesai sta dika sou podia kai na mi stirizesai se kanena..alla akoma ki an ayto to exeis anagi..min epanapavesai giati mporei kapoia stigmi na se gremisoun..dose eykairies palepse gia tin agapi sou alla min gineis thima..s agapo polu filakia..