Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008


Το τελευταίο καιρό το έχω παραμελήσει το blogoσπιτο μου και αυτό γιατί δεν υπάρχει κάτι συνταρακτικό στη ζωή μου που να αξίζει να το μοιραστώ μαζί σας.
Πότέ μου δεν κράταγα ημερολόγιο πολλές φορές στο παρελθόν το επιχείρησα αλλά πάντα μετά από λίγο καιρό το παράταγα.
Όταν άνοιξα αυτο το blog όλο χαρά και όρεξη πίστευα οτι θα είμαι κάθε μέρα εδω και αυτό το κατάφερα για αρκετό καιρό όμως σιγά σιγά γεγονότα και καταστάσεις με κράτησαν εκτός.
Είδαν όμως οτι ο λίγος κόσμος που με επισκεπτόταν εξακολουθούσε να περνάει να μου αφήνει μια καλημέρα και ενα καλό λόγο και δεν σας κρύβω οτι είναι ενα συνάισθημα που με κάνει να νιώθω πολλά .
Προτίμησα λοιπόν να γράφω όταν έχω κάτι να πω και όχι μόνο και μόνο για να πω οτι κάτι έγραψα.
Αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί μέσα από αυτό το Blog γνώρισα πολύ κόσμο θέλω όμως σήμερα να αναφερθώ σε μια ΦΙΛΗ που γνώρισα εδω και νιώθω πολύ τυχερή για αυτό.
Πρίν αρκετό καιρό με επισκέφθηκε η skorpina και μου άφησε ενα σχόλιο "νιώθω οτι αυτά που διαβάζω τα εχω γράψει εγω" και με το καιρό κατάλαβα οτι οι σκέψεις μου ήταν σαν να τις είχε σκεφτεί εκείνη.Μετά από λίγο διάστημα αποφασίζουμε οτι πρέπει νασυναντηθούμε.
Όλα έδειχναν οτι θα ήταν μια καλή συνάντηση οτι σκεφτόμουν εγω το πρότεινε εκείνη και ότι σκεφτόταν εκείνη το πρότεινα εγω ήταν απίθανο αυτό που μας τύχαινε.
Και όλα αποδέχτηκαν όπως ακριβώς τα είχαμε προβλέψει.Στη πρώτη μας συνάντηση παραθέσαμε όλοι μας τη ζωή μέσα σε λίγες ώρες και όλα έδιεχναν οτι βαδίζαμε παράλληλα ακόμα και τα γεγονότα στη ζωή μας ήταν πανωμυότυπα.
Ένιωσα οτι τη ξέρω χρόνια και όλα αυτά που μου λέει τα γνωρίζω καλά.Η καθημερινότητα της πολύ πιεσμένη όπως και η δική μου και έφυγα με μια αίσθηση πικρίας οτι δεν θα καταφέρω να την ξαναδω εύκολα.
Το αντίθετο κολλήσαμε η μια με την άλλη πολύ απλά και εύκολα.Είναι πλέον ένας άνθρωπος μέσα στη ζωή μου εχει κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη και τη φιλία μου.Θέλω λοιπόν να της πω ενα δημόσιο και τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα έχει κάνει για μένα μέχρι τώρα και για ότι θα κάνει από δω και πέρα(δεν γλυτώνεις ετσι εύκολα χιχι)
Να ξέρεις λοιπόν οτι σκοπεύοω να μείνω δίπλα σου στα εύκολα και στα δύσκολα και ιδιαίτερα μετά το τελευταίο χαστούκι που έφαγα(ξέρεις εσυ...) είναι πολύ σημαντική η παρουσία σου στη ζωή μου.
Μακάρι να κρατήσει και να είναι πάντα τόσο ροζ όσο και τώρα!!!!
Και μια ευχή για όλους εσας να βρείτε και εσείς μια φίλη/ο σαν και αυτή που βρήκα και εγω έστω και λίγο καθυστερημένα.
Καλό απόγευμα σε όλους......!

10 σχόλια:

Σκορπινα είπε...

ρε....
γιατί?
τι σου φταίω και με κάνεις να κλαίω??????
εεεε?όχι πες μου τι????

artou είπε...

σματςςςςςςς!!!

Μαριλένα είπε...

ναι, αμέ!
διάλεξες τη μέρα να μου ευχηθείς κατι τετοιο..

να είστε παντα καλά και παντα αγαπημενες ευχομαι.

If...ιγένεια είπε...

:)

Dee Dee είπε...

Τωρα τι να σου πω; Ξερεις οτι εγω προσφατα εχω μαλωσει με τον "ορο" φιλια.....ξερω, ξερω...χανω πολλα και θα πρεπει να το ξανασκεφτω. Οκ , θα το κανω....οχι ακομα ομως γιατι τελικα νιωθω λιγο αναλαφρα ετσι και δεν ψαχνω καποιον/; φιλο/φιλη να μου μοιαζει, καποιον να με ανεχεται και να ειναι ανοιχτος να συζηταμε ακομα και οταν διαφωνουμε σε ολα θελω! :) Αν πετυχεις κανεναν τετοιο/α τωρα που βρηκες εσυ το αλλο σου μισω, κρατα το για μενα και για την επιστημη, να τον κλωνοποιησουμε :)

Σε φιλω γλυκια μου και ζηλευω αυτα που νιωθεις, εχω πολλαααααα χρονια να τα νιωσω !

Ευχομαι να ταιριαξετε ουσιαστικα και να σας βρουν τα γεραματα να πλεκετε μαζι :):)

Dee Dee είπε...

Τωρα που ειπα "πλεκετε" , αναλαμπη....δε σου ειπα, με εχει πιασει μια κριση να μαθω να πλεκω και να υφαινω (η Φαραονα φταιει), αν μαθω θα σας πλεξω κασκολακι (μη ζητησεις κατι πιο δυσκολο) με τα αρχικα σας :):):)

xxx

drunk tank είπε...

καταρχήν μία μεγάλη συγνώμη για την απουσία μου τόσο καιρό!
χαίρομαι τουλάχιστο που επιστρέφοντας(;) σε βρίσκω ανανεωμένη (σε εμφάνιση μπλογκ) και ευτυχισμένη για μια νέα φιλία, μιας και η φιλία μόνον ευτυχία μπορεί να φέρει.
να είσαστε καλά και οι δυο σας (κι ας μην έχει τύχει να "γνωριστώ" με τη φίλη σου).
Σκορπίνα; να την προσέχεις τη μικρή...

Ενεσούλα είπε...

Εγώ πάλι, μέσα από τα μπλογκς βρήκα τον έρωτα της ζωής μου!!!
Τυχερές είμαστε!
Βρε το μπλόγγινγκ!
Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

dimitra είπε...

agapoula asxeto alla simantiko..exo xasei ola ta tilefona sou apo to xazokinito mou.mono tou spitiou sou mou xei meinei.steile mou please to til sou.thelo na se paro tilefono gia kana kafe kai den mporo!!
filakia manari!!

Ανώνυμος είπε...

Τι ομορφιά, ζεστασιά και τρυφερότητα απλώνεται εδώ στα μωβ και στις μαργαρίτες! Ειδες καμιά φορά, όταν δεν το περιμένουμε έρχεται, γι αυτό πρέπει να είμαστε όλοι αισιόδοξοι! Να είστε πάντα καλά!