Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

ΠΑΘΟΣ......ΛΑΘΟΣ?

Σήμερα δεν έχω καμία διάθεση να γράψω κάτι συγκεκριμένο έχω πολλά στο μυαλό μου αλλά ανάκατα
Δεν μπορώ να τα γράψω έτσι βέβαια γιατί δεν θα τα καταλάβει κανείς και θα έχουμε πρόβλημα συνενόησης.

Αυτό το καιρό εχω χάσει τη διάθεση μου το κέφι και τη χαρά μου (και να φανταστεις οτι μέχρι χτες μόνο κραγιόν έχανα)
δεν έχω όρεξη να βγω από το σπίτι αλλά δεν μπορώ να κάτσω μέσα πνίγομαι.Αν βγω δεν θέλω να δω κανέναν γιατί όλοι με ρωτάνε για εκείνον και δεν εχω διάθεση να εξηγώ άλλο πια τι νιώθω και γιατί αλλά αν δεν μιλήσω και σε άνθρωπο θα μου στρίψει το νιώθω.

Το πρωί που ξυπνάω δεν θέλω να έρθω για δουλειά και ψάχνω απεγνωσμένα μια καινούργια δικαιολογία αλλά την τελευταία στιγμή αποφασίζω οτι πρέπει να πάω(θα μου κάνει καλό λεω).

Το μόνιμο θέμα συζήτησης πια είναι εκείνος και μόνο εκείνος δεν μπορώ άλλο κουράστικα , ναι αλλά εγω θέλω να το συζητάω συνέχεια.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει μήπως χρειάζομαι βοήθεια ειδικού(ψυχίατρου,οδοντίτρου,παθολόγου) κάτι βρε παιδί μου αν μου ταρακουνήσει λίγο τον εγκέφαλο(πρέπει ναυπάρχει ακόμα δεν μπορεί)

Όλοι είναι κρυμένοι στα δικά του προβλήματα και ο καθένας στις δικές του σκέψεις όμως όλοι έχουν κάτι να σου πουν σαν πιο έμπειροι(μμμμ ασχολίαστο) σαν πιο μεγάλοι(τη τύφλα σας ξέρετε) επειδή ίσως τα έχουν βιώσει(ξεχάσατε τι κάνατε εσείς όταν τα ζούσατε?)αλλά κανείς δεν έχει τη διάθεση να καταλάβει αυτό που εγω τους λέω τον τρόπο με τον οποίο εγω το βλέπω σωστο(οχι είπαμε δεν είναι σωστό όλοι το λένε)το πως θέλω εγω να το νιώθω και το αν εχω εγω αντοχές να το παλέψω.


Ουφ κουράστηκα να προσπαθώ να πείσω τους πάντες οτι αυτό που ζω είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου αλλά και το μεγαλύτερο πάθος και έτσι θέλω να το βλέπω εγω.

ΠΑΘΟΣ_ΛΑΘΟΣ

10 σχόλια:

drunk tank είπε...

Άρτεμις,
το πάθος είναι φωτιά που καίει και την φωτιά πρέπει διαρκώς να την τροφοδοτείς. μα ποιος μπορεί να το κάνει αυτό αενάως; στο τέλος μένουν οι στάχτες, ενθύμια της φωτιάς που έκαιγε, αναμνηστικά του πάθους...

δες μόνη σου τι έχεις ακόμα στην αποθήκη της καρδιάς σου. αν δεν υπάρχει τίποτα να κάψεις ακόμα, μάζεψε τις στάχτες και διάβασέ τες.
λάθος δεν θα σου πουν ότι ήτανε. λάθος θα είναι μόνον αν προσπαθησεις να τις ξανανάψεις για λάθος λόγους.

έπειτα μέτρα τι θέλεις να κάνεις και λογαριασμό δώσε μόνον στον εαυτό σου.
αλλά πάντοτε, ό,τι κι αν κάνεις, κάνε το με σεβασμό. στον εαυτό σου και στα θέλω σου.

artou είπε...

φιλί γλυκό μόνο αυτό μπορώ να σου στείλω
βάλσαμο τα λόγια σου όπως πάντα

καλό απόγευμα

Μαριλένα είπε...

Θα περάσει κι αυτό.

Κοινότοπο, όμως αληθινό.
Δεν ξέρω τι άλλο να σου γράψω.

Αν θες εσύ κατι, ό,τι ΄μπορώ.
xxx

Dee Dee είπε...

Αχ Αρτεμη, θυμαμαι κι εγω να μη με παιρνουν στα σοβαρα. Ο κατα ενα μηνα μεγαλυτερος νομιζει οτι ξερει καλυτερα απο σενα :) Επειδη αυτο δεν θα αλλαξει, αποδεξου το :) Γιατι εγω πιστευα οτι στα 25 θα με παιρνουν πιο σοβαρα......ηρθαν τα 25 αλλα τιποτα, παλι υπηρχαν αυτοι οι εκνευριστικοι μεγαλυτεροι....ε, στα 30 σιγουρα θα με σεβονται ως γυναικα πλεον,ελεγα, .....ηρθαν και τα 30 και ξερεις τι καταλαβα;;;...οσο μεγαλωνω εγω μεγαλωνουν κι αυτοι:) και παντα ειναι μεγαλυτεροι νομιζοντας οτι ξερουν και περισσοτερα! Καποιοι ξερουν... αυτο σου εχω εμπιστοσυνη οτι ξερεις να το διακρινεις και να εκτιμας τις αποψεις τους, για τους αλλους μη σκιζεσαι αδικα, δεν θα καταλαβουν ποτε.

Υ.Γ. εδω οδοντιατρος, ελα για μια απονευρωσουλα χωρις αναισθησια να δεις πως θα τον ξεχασεις, ουτε το ονομα του δεν θα θυμασαι απο τον πονο :):)

Σε φιλω!

Ανώνυμος είπε...

artou...ο ερωτας με ερωτα περναει! ανοιξου εστω και με το ζορι, γνωρισε αλλα ατομα και μπορει το θαυμα να γινει!...τρωγοντας ερχεται η ορεξη.
παντως να μιλουσες με εναν ειδικο δεν θα ηταν κακη ιδεα...θα σε ανακουφιζε!

drunk tank είπε...

"Ζωή, ζωή μου, αφήσου να πέσεις, αφήσου να πονέσεις, ζωή μου,
αφήσου να ενωθείς με τη φωτιά, με την ανεπιτήδευτη σιωπή,
με τις πράσινες πέτρες στο σπίτι της νύχτας,
αφήσου να πέσεις και να πονέσεις, ζωή μου."

Άρτεμις, το βρήκα στο μπλογκ της γητεύτριας και αμέσως αισθάνθηκα ότι πρέπει να σου το στείλω!
γλυκιά καλημέρα να έχεις
φιλί

artou είπε...

Μαριλένα
Σ΄ευχαριστώ που απλώς είσαι εδω έστω και "κοινότυπα"
φιλί γλυκό

Dee Dee
Ναι δεν το είχα σκεφτεί έτσι όσο μεγαλώνεις εσυ και νομίζεις οτι θα σε παραδεχτούν τόσο μεγαλώνουν και αυτοί και σε "διορθώνουν"

Υ.Γ οχι οχι οχι προτιμώ να πονάω για εκείνον και οχι για το δόντι είναι πολύύύύ χειρότερο

φιλί καλημέρας

una mama και οχι μονο
δυστυχώς όμως δεν έρχεται τίποτα όπως το θέλω έρχεται πάντα όταν δεν είμαι έτοιμη να το δεχτώ (μμ σκ@τά τα χω κάνει πάλι)
σμούτς


Κωνσταντίνος Π
όπως πάντα χτυπάς διάνα στη καρδιά και κυρίως στο μυαλό μου

καλημέρα και σε σένα καλέ μου

Dee Dee είπε...

Αρτεμη καλημερα κι απο εδω :)

Απο που εισαι;; Αν βρεθεις Θεσσαλονικη σε περιμενω απο τη δουλεια μου για καφε!

artou είπε...

Dee Dee
Ευτυχώς για μένα(αστειεύομαι)είμαι Αθήνα αλλά αν ποτέ βρεθώ στη συμπροτεύουσα θα ήθελα πολύ να πιο το καφεδάκι μαζί σου

(ίσως το επιδιώξω κιόλας)

betty είπε...

Δεν καταλαβαίνω ποιούς προσπαθείς να πείσεις για το λάθος και το πάθος σου; Μα εμείς συμφωνούμε και για τα δύο, απλά λέμε αφού έτσι είναι ξεκόλα...με το μαλακό, άμεσα δεν ξέρω...εσύ κρίνεις τις αντοχές σου.