Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ???



Δεν ξέρω αν αυτό που ζω είναι πάθος δεν ξέρω καν αν είναι λάθος(μαλλον αυτό το ξέρω αλλά δεν θέλω να το παραδεχτώ),δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτή η ιστορία.Το μόνο που ξέρω είναι οτι μου κάνει κακό αλλά δεν μπορώ να τη σταματήσω νιώθω οτι αυτό που ζω δεν έχει κάνει το κύκλο του άρα δεν έχει έρθει και η ώρα να τελειώσει.

Κανονικά σαν δυνατός άνθρωπος που είμαι(εγω δεν το πιστεύω αλλά ετσι μου λένε)πρέπει να τελειώσω εγώ αυτό το παραμύθι όμως όσο και αν ψάχνω δεν βρίσκω πουθενά τη δύναμη.Κάποια στιγμή "ξυπνάω" βάζω μπροστά τον εγωισμό και λέω ενα τεράστιο και ηχυρό ΤΕΛΟΣ και προσπαθώ να το εφαρμόσω αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να μπλέκω περισσότερο το μυαλό και τη καρδιά μου και έτσι ξαναγυρνάω στο μπερδεμένο μου πρόβλημα να ψάχνω από την αρχή να βρω την αιτία του κακού και κατα συνέπεια και τη λύση του.

Είσαι κάτι σημαντικό για μένα αλλά και ταυτόχρονα κάτι κακό.Προσπαθώ να ζυγίσω τα πράγματα αλλά δεν ξέρω τι υπερισχύει τελικά το πάθος ή το λάθος?Τις μισές μέρες λεω "δε βαριέσαι προσπάθησε να κερδίσεις αυτό που ομίζεις οτι αξίζει" και τις άλλες μισες με πιάνει το παράπονο και "τι ασχολούμε και χαλιέμαι για κάποιον που δεν καταλαβαίνει την αξία μου ουφ πια κουράστηκα"

Και ναι αυτό είναι τελικά κουράστηκα και σιχάθηκα και τις δύο όψεις του νομίσματος αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τον εαυτό μου πως λειτουργεί.Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τι θα γίνει στο τέλος αλλά πήρα μια σημαντική αποφαση...

ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ

Άλλωστε πόσο κακό ακόμα μπορεί αν σου κάνει μια ερωτική ιστορία που σε κρατάει φυλακισμένη μέσα της τόσο που εσύ δεν θες πια να φύγεις.?

11 σχόλια:

drunk tank είπε...

μικρή μου artou, και μόνο που μπαίνεις σε όλη αυτή τη διαδικασία σκέψης ,καλό ή κακό, σωστό ή λάθος, καταλαβαίνεις πια είναι η απάντηση.το λες άλλωστε και η ίδια.

ο έρωτας, θα έπρεπε τουλάχιστο, είναι μία άκρως ευχάριστηση κατάσταση, ένα υπέροχο συναίσθημα. να χαίρεσαι κάθε στιγμή. όταν παύεις να χαίρεσαι έχει καταντήσει κάτι άλλο, πάντως όχι έρωτας. πες το συνήθεια, πες το συμφέρον, πες το σαρκικό πόθο, πες το οτιδήποτε θέλεις. και όλα αυτά τα βρίσκεις, ο έρωτας είναι δύσκολος, τουλάχιστον έτσι τον καταντήσαμε.

μη σε κουράζω. θα σου πω μόνον αυτό και θα κλείσω. ο έρωτας δε μπορεί να είναι φυλακή. ο έρωτας είναι πουλί και πετάει, αεράκι που ανακατεύει τα μαλιά μας, ποτάει που κυλάει, φωνή γλυκιά στα όνειρά μας.

καλό σου βράδυ

Ενεσούλα είπε...

Mου θυμίζεις... εμένα.
Απεγκλωβίστηκα από μια πολύχρονη σάπια σχέση για να πέσω σε μια αδιέξοδη!
Τις καταλαβαίνω τις σκέψεις σου, τις απορίες σου, τις αγωνίες σου.
Η σχέση αυτή, όπως όλες, θα τελειώσει μόνο όταν κάνει τον κύκλο της, ακριβώς όπως το λες!

Φοβάμαι ότι λίγα πράγματα περνάνε από το χέρι μας...
...αλλά εσύ πήγαινε, κι ας σου βγει και σε κακό!

kanataki είπε...

μια χαρά είναι το τραγούδι

υγ μήπως θα καεί ο κώλος του παπαζογλου,ή της χαρούλας?
υγ ο δικός σου θα καεί
υγ και για να το κάνεις εσύ θέμα,είναι σοβαρό
υγ μήπως να το ξανασκεφτόμασταν?
υγ το αποφάσισες και τζάμπα μιλάω ,έ???

artou είπε...

Κωνσταντίνε μου,
το μυαλό σπάνια συμβαδίζει με το κορμί και τη καρδιά συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου για τον έρωτα αν και νομίζω οτι ο καθένας το βιώνει διαφορετικά και το επεξηγεί επίσης διαφορετικά.
Επίσης ο έρωτας δεν είναι ποτέ εύκολος γι αυτό είναι και ωραίος.
Είναι δύσκολος κουραστικός μέχρι να τον αποκτήσεις και κατά τη διάρκεια του ψυχοφθόρος.

Ενεσούλα,
δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι πια στα χέρια μου και δεν μπορώ να τη χειριστώ και αυτό είανι που με τρελαίνει.Περιμένω απλά τις εξελίξεις.Το κάθε τι σε αυτή τη ζωή έχει ένα κύκλο ζωής πως λοιπόν εσύ θα το σκοτώσεις πριν την ώρα του?Μη με ρωτήσεις πότε θα είναι η ώρα του δεν ξέρω φαντάζομαι όμως οτι θα το καταλάβω τότε.
Φοβάμαι οτι πολύ απλά πράγματα μόνο περνάνε απο τα χέρια μας και οχι τα πολύπλοκα.Άλλωστε η μοιρά τους είανι προδιαγεγραμένη.

tsaperdona μου γλυκειά,
οκ τώρα το κατάλαβα εσύ είσαι η φωνή της λογικής μου ε?
Τι να σκεφτούμε και τι όχι αφού σαν φουλ παρορμητικός τύπος που είμαι θα κάνω στο τέλος αυτό που θα νιώσω τη κάθε στιγμή(και μετά θα χτυπιέμαι βέβαια)Κάπως πρέπει αν κοντρολάρω τον εαυτό μου αλλά δεν είναι της παρούσης.

Γλυκειά καλημέρα σε όλους

ellinida είπε...

Από τα λάθη και τα πάθη μαθαίνουμε. Αρκεί να μην είμαστε ανεπίδεκτοι. Ούτως ή άλλως είναι δική σου η απόφαση. Στο μόνο που έχω ένσταση είναι το εξής
"και χαλιέμαι για κάποιον που δεν καταλαβαίνει την αξία μου"
Αυτό είναι το πιό σοβαρό. Γιατί κάποιες φορές κυνηγάμε την απόρριψη ασυνείδητα.
Να είσαι καλά.

betty είπε...

Καλή μας artou, εάν ήταν στο χέρι μας, όλοι όσοι σου γράφουμε εδώ, θα σε τραβολογούσαμε, θες δεν θες, για ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΙ ΑΣ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ! Όλοι σίγουρα σε νοιώθουμε γιατί τις ίδιες μ... έχουμε κάνει, δεν υπάρχει αντίρρηση και δεν το κρύβουμε άλλωστε. Η διαφορά είναι ότι δεν είχαμε την ευκαιρία να μας το λένε τόσοι πολλοί μέσω διαδικτύου και όχι μόνο η μαμά κι η αδελφή μας. Προσωπικά, θα ήθελα να μην είχε κάνει τον κύκλο πέντε χρόνων τότε...έχασα πολλά κι ας κέρδισα αρκετά...Ξύπνα...φιλιά μιάς μαμάς(πλέον). Έχεις τόσα να χαρείς και χασομεράς με τρίχες...(δεν σε προσβάλω ε;σίγουρα σε θεωρώ όχι μόνο άξια προσοχής αλλά πολύ περισσότερο άξια μέγιστης Αποδοχής!)

artou είπε...

ellinida
πολλά τραβάμε πάνω μας ασυνείδητα και αυτά μας κρατούν καθηλωμένους.

betty
γλυκεία μου μανούλα φυσικά και δεν με προσβάλεις και δεν σου κρύβω οτι έχω σχετικά ξυπνήσει αλλά δεν μπορώ να σηκωθώ απο το κρεβάτι είναι ακόμα ζεστα τα σκεπάσματα και ναι το ξερω μια απόφαση είναι αλλά δεν μπορώ να τη πάρω.Κάτι με κρατάει εδω και ας μη ξέρω τι.
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου κάθε κουβέντα βοηθάει αυτή τη στιγμή

Μαριλένα είπε...

Πόσο κακό; Ουουου δε μπορείς να φανταστείς πόσο!
Πάρε βρε το τσεκουρι και βάρα το παράθυρο που ειναι στην έξοδο κινδύνου, να σπάσει, να βγεις έξω.
Αστεγη κι άφραγκη θα είσαι, αλλά γιατί άλλο είναι οι φίλοι;
Οση βοήθεια χρειαστείς, ε, θα την έχεις.
:)

Ανώνυμος είπε...

εγω παλι λεω κανε ο,τι ειναι να κανεις για να μην σου μεινει η αμφιβολια στο τελος...

artou είπε...

Μαριλένα
αμα πιάσω τσεκούρι εγω στα χέρια μου φοβάμαι οτι εκτός από το παράθυρο θα σπάσω και κεφάλια γι αυτό καμιά άλλη ιδέα παίζει?πιο ακίνδυνη?

una mama και οχι μονο
ακριβώς μέσα στο μυαλό μου είσαι


καλημέρα είπα δεν είπα?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

είμαα κι εγώ εδώ...
ΜΑΝΟΥΛΑ