Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

"ΔΙΑΚΟΠΕΣ"

Μμμμμ μια ιδέα γύρω από την οποία ακούγονται πολλά.



@Διακοπές ξέφρενες
(μπακουροπαρέα)με πολύ ήλιο κυρίως πολύ ποτό
ξέφρενη διασκέδαση.Ατελείωτες ώρες στη παραλία,ενα γρήγορο μπάνιο στο ξενοδοχείο
και ξανά πάλι έξω για νυχτερινή περιπέτεια μέχρι τελικής πτώσης....



@Διακοπές οικογενειακές-συντροφικές
σε αυτη τη κατηγορία ανήκουν τα ζευγάρια.
Επίσης όλη μέρα στη παραλία αλλά ήρεμα ειδυλιακά και κυρίως με τα μάτια καρφωμένα στο κενό.Φαγητό σε ταβερνάκι της περιοχής,Μπάνιο στο ξενοδοχείο και βόλτα στο νησί για τα απαραίτητα ψώνια.νωρίς (σχετικά)πίσω για ύπνο......



@Διακοπές μοναξιάς
αυτές που λέω εγώ μοναχικές δηλ κάθεσαι μόνος σου στην Αθήνα και προσπαθείς να οργανώσεις τις διακοπές σου..Αλλά σου λείπει κάτι πολύ βασικο .....Η ΠΑΡΕΑ ντε τι λέμε τόση ώρα.Πού θα μονάχος καλέεεεεεε(γι αυτο το είδος διακοπων δεν θα πω άλλα γιατί ακόμα δεν έχω βρεί τη συνέχεια)


@Διακοπές στο χωριό(κατα συνέπεια στους γονείς)
Πρωινό ξύπνημα (μην χάσουμε τη μέρα(μα αυτο θέλουμε ρε μάνα στο κάτω κάτω να τη χάσουμε ))καφέ και κουτσομπολιό στη βεράντα.Ποιός πέρασε τι είπε πότε πήγε πότε ήρθε.(πειράζει που δεν τους ξέρω τους ανθρώπους???)Προετοιμασία του μεσημεριανού(ψήσιμο δηλ όπως κάθε μέρα)Λες να πας να ρίξεις έναν ύπνο το μεσημέρι (οοοοοοοχι αφού τώρα ξύπνησες)θα χάσεις όλη τη μέρα τα είπα ντε αυτά.Επιτέλους απόγευμα λες να πας για ένα ρημάδι καφέ σε ένα από τα πολλά καφενεία του χωριού έτσι απλά για να βγελις απο το σπίτι.Με το ζόρι να κάτσεις μια ώρα έξω από το σπίτι.Στην ώρα πάνω "βαράει"το ρημάδι σου το κινητο ντε(είπα να το πετάξω στη γέφυρα έξω απο το χωριο αλλα τελικά δεν το κανα)να γυρίσεις γιατί ήρθαν μουσαφιρέοι(επισκέπτες)απο τα γύρω σπίτια να σε δούνε.Άστο καλύτερα να δηλώσω εξαφάνιση δεν θέλω να σκεφτω το παρακάτω.......



Μήπως να κάτσω σπίτι μου τελικά??? Να κλείσω και τα πατζούρια να πέσω σε χειμερία νάρκη και να ξυπνήσω σε 10 μέρες να πάω πάλι για δουλειά????

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό και ιδανικό θα έλεγα είναι ένα πάντρεμα όλων αυτών των διακοπών δηλ λίγο με παρέα , λίγο ως ζευγάρι, λίγο μόνος/η και λίγο στο χωρίο με γονεις κλπ...

το τελευταίο με την νάρκη κατακαλόκαιρο ......ε όχι δα .
Φιλιά και θα τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

με διασκέδασες...θυμήθηκα το ημερολόγιό μου εκεί γύρω στα 20...:)
είναι ωραίο παντως να μπορείς να επιλέγεις καθώς λέει η τρελοφαντασμένη...
εγώ ανήκω κλασσικά στη 2η περίπτωση...μόνο που με τα παιδιά και τις φωνές τους ούτε ήρεμα ούτε ειδυλιακά είναι...!

tassoula είπε...

Πολύ καλό!Κάποτε κοροιδευα το no2 αλλά τώρα που ανήκω σε αυτή την κατηγορία θα συμφωνήσω με την cook the book.Πάει η ηρεμία!!Καλό θα ήταν να τα κάναμε όλα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κορίτσια γιατι λέτε εγώ να θέλω συνδυασμό και των τριών?

Επειδή ανήκω στη κατηγορία Β δηλ γκαρσόνα Β όπως έλεγε και στη σειρά ο Κατακουζινός και με παιδί που ηρεμία και χαρά στη πλαζ με βιβλίο και καφε...περασμένα μεγαλεία αυτά.

betty είπε...

artou!Γεια σου και χαρά σου! Αχ, πόσο μας θυμίζεις τα ωραία μας ανέμελα χρόνια δίχως άντρα και παιδί! Κι εγώ την ησυχία μου θα προτιμούσα τώρα...δε μου λείπει τίποτα άλλο το καλοκαίρι από την ησυχία στ'αυτιά μου και στο μυαλό μου!Πώς να γίνει σωστά η αστροπαρατήρηση άλλωστε... Σκέψου να βράζεις απ'έξω λόγω ζέστης, να βράζεις κι από μέσα;!Η υγρασία θολώνει και τα κιάλια! Βέβαια, κακώς τα λέμε αυτά σε σένα γιατί ίσως σε τρομάζουμε, έχει και τα ωραία της η συμβίωση...! Χάρηκα που μας επισκέφτηκες...συμφωνώ, η ζωή είναι ωραία γιατί έχει πάντα θέα...από εμάς εξαρτάται να πιάσουμε την καλή τη θέση για να το διαπιστώσουμε!καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!

artou είπε...

Καλημέρα,

δεν με τρομάζει η συμβίωση αλλά ούτε και η μοναξιά θεωρώ ότι η κάθε φάση της ζωής σου έχει τη δικιά της γλύκα.Απλά το θέμα τον διακοπών με βασανίζει τελευταία.

Σίγουρα όταν είσαι μόνος θες παρέα και όταν σε πνίγουν οι υποχρεώσεις θες ησυχία αλλά για μένα οι διακοπές είναι κάτι το ιερό.

φιλιαααααααά

betty είπε...

Σε βρίσκω πολύ ξεκάθαρη και νομίζω ότι όσο συνεχίζεις έτσι, θα τα καταφέρνεις καλά στη ζωή σου, είναι σπουδαίο να ξέρει τι θέλει κανείς! Φιλιά και σε σένα.

Μαριλένα είπε...

Τρελοφαντασμένη, έγραψες πάλι!
"..στη πλαζ με βιβλίο και καφε...περασμένα μεγαλεία αυτά."
Σωστή!!!

Αλλά εν τέλει ποιος νοιάζεται;

Καλημέρα :)